Lifespiration starts here.

Concurs Internațional de Creație Vizuală

Exprimă printr-o fotografie sau un video sursa inspirației tale, postează pe Instagram și poți câștiga 5000 Lei!
Știai că până și cea mai simplă fotografie sau video te poate motiva să lupți până la capăt, în fiecare zi?
Pune-ți creativitatea la treabă și fii o sursă de inspirație pentru ceilalți!
Lifespiration starts here!

Ce ai de făcut? În primul rând, nu mai aștepta! Începe ACUM pentru că fiecare moment poate fi magic, depinde doar de tine. Împărtășește-l cu noi pe Instagram!
Realizează o fotografie sau un scurt videoclip și postează creația pe profilul tău de Instagram. Arată-ne de unde îți iei doza de motivație și inspirație în fiecare zi: poate fi un colț de relaxare din căminul tău, biroul de la serviciu, un moment dintr-o excursie într-un loc pe care îl iubești sau o întâlnire cu prietenii...Posibilitățile sunt infinite!
Nu uita să adaugi hashtag-ul #lifespirationstartshere și să dai tag paginii noastre de Instagram, @answear_ro.

Înainte de a te înscrie la concurs, îți recomandăm să citești Termenii și Condițiile
Regulamentul concursului

Ce premii poți câștiga?
Premiul cel mare: 5000 Lei în numerar pe care să îi cheltui așa cum vrei tu!
Premii secundare: 2 vouchere de 500 Lei pentru cumpărături pe Answear.ro
și 5 vouchere de câte 200 lei pentru cumpărături pe Answear.ro

Juriu

Toate fotografiile și videoclipurile înscrise în concurs vor fi supuse jurizării de către personalități internaționale din domenii cât mai diverse:

Polina Nenia
– Jurnalist cu experiență, prezentator TV, redactor și editor-șef, speaker motivațional, de 3 ori mamă, fondator al Fundației WomenUA, entitate ce luptă pentru drepturile femeilor în Ucraina
@polinanenia

Simona Dyankova
- Căpitan al Echipei Naționale de Gimnastică din Bulgaria, câștigătoare a Medaliei de Aur la Jocurile Olimpice din Tokyo
@simonadyankova

Agata Stankiewicz
– Câștigătoarea show-ului culinar ”Bake Off”, scriitoare, food vlogger, activist pentru Drepturile Femeilor în Polonia
@sugar.ladyyy

Urszula Sulej-Cholewa
- Art Director la Answear.com

PROIECT SUSȚIN DE

Așteptăm înscrierile voastre până pe 30 Noiembrie 2021. Și nu uitați, lifespiration starts here!
Inspiră-te din creațiile ambasadorilor noștri: femei din toată Europa din domenii cât mai diverse precum fitness, antreprenoriat, stand-up comedy, muzică, literatură și nu numai:

Lucie Křížková
Cehia - Prezentator TV, mamă a doi copii minunați
@lucie_krizkova

Simona Kozerawski
Slovacia - Antrenor de Fitness
@simonakozerawski

Stela Bizdu
România - antreprenor, speaker motivațional, activist pentru acceptarea și integrarea persoanelor cu dificultăți locomotorii
@stepsbystela

Maria Popovici
România – stand-up comedian, activist Body Positivity
@miss.mariapopovici

Weisz Fanni
Ungaria – fotomodel cu deficiențe de auz, scriitoare
@realweiszfanni

Preyah
Bulgaria – interpret de muzică R&B/hip hop
@preyah_yeah

Geri Turijska
Bulgaria – scriitor și fondator al proiectului UNICEF ”Postbox for FairyTales” ce luptă pentru menținerea sănătății mentale ale tinerilor
@gerituri

Creații înscrise în concurs

RODO

Administratorul datelor personale ale Participanților la concursul „Lifespiration starts here” (în continuare: „Concurs”) este firma Answear.com S.A. cu sediul în Cracovia, adresa: 31-564 Cracovia, Aleja Pokoju 18, înscrisă în Registrul Antreprenorilor din Registrul Curții Naționale de pe lângă Tribunalul Districtual din Cracovia, Divizia Comercială XI a Registrului Curții Naționale sub numărul KRS: 0000816066, Numărul REGON: 122515020, Numărul NIP: 6793080390, cu un capital social de 859.500,00 PLN, vărsat integral (denumit în continuare: „Organizator”). Contactul cu Organizatorul: iod@answear.com sau prin poștă tradițională la următoarea adresă: Answear.com S.A., Aleja Pokoju 18, 31-564 Cracovia, POLONIA.
Datele personale colectate sunt: (i) numele de utilizator Instagram, imaginea Participantului înregistrată în Lucrarea/ Lucrările de concurs ; (ii) numele, prenumele, numele de utilizator Instagram, adresa de e-mail, adresa de corespondență, numărul de telefon de contact, datele de identificare din actele de identitate, inclusiv codul numeric personal, imaginea Participantului înregistrată în Lucrarea/ Lucrările de concurs.
Datele cu caracter personal ale Participanților la Concurs de la punctul 2 (i) de mai sus vor fi prelucrate pentru a desfășura Concursul, pentru a alege Lucrările câștigătoare la Concurs şi promovarea Concursului și datele de la punctul 2 (ii) de mai sus vor fi prelucrate pentru licenţierea drepturilor de autor, pentru promovarea Concursului, pentru a finaliza Concursul de către Organizator şi în scopuri de arhivare. Baza pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la punctul 2 (i) este interesul legitim al Organizatorului de a desfășura un concurs în conformitate cu Regulamentul, de a urmări reclamațiile și plângerile sau de a se apăra împotriva pretenţiilor, de a promova rezultatul Concursului prin utilizarea Lucrărilor de concurs, precum şi de a arhiva pe durată limitată datele, iar baza pentru prelucrarea datelor personale de la punctul 2 (ii) este de a îndeplini obligațiile legale ale Administratorului legate de finalizarea Concursului.
Datele cu caracter personal de la punctul 2 (i) sunt prelucrate pe durata Concursului şi timp de cinci luni de la finalizarea acestuia, iar cele de la punctul (ii) pe durata îndeplinirii formalităţilor legale şi 5 (cinci) ani de la finalizarea Concursului, prelungită, dacă este cazul până la maxim durata perioadei de prescripţie extinctivă a obligaţiilor fiscale.
Furnizarea de date personale nu este obligatorie, dar neprezentarea datelor va duce la imposibilitatea de a participa la Concurs. Participanții au dreptul: să acceseze și să actualizeze datele, să limiteze prelucrarea datelor, să solicite ștergerea datelor și să se opună prelucrării datelor.
Dacă Participantul consideră că datele sale sunt prelucrate ilegal, are dreptul să depună o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - https://www.dataprotection.ro/.